Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за пищялките на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за пищялките на 146

Искам да сложа някакви пищялки отпред , разбрах че мястото им е над управлението за страничните огледала ... Как се стига до тях обаче ?
    Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

ако си с ел огледала, като си отвориш вратата и застанеш пред колата се вижда винта който държи пластмасата. като го махнеш се държи на 3 щипки и това е.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      ако си с ел огледала, като си отвориш вратата и застанеш пред колата се вижда винта който държи пластмасата. като го махнеш се държи на 3 щипки и това е.
      Не съм с ел.огледала ... Сега отново хубаво се загледах , но не виждам винтове

Comment

тогава като издърпаш гумичката на лоста за управление, под нея има гайка която прилича повече на шайба. но говорителя е залепен за тая пластмаса и буксата е на шибано място, гледай да не я изтървеш зад кората на вратата.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          тогава като издърпаш гумичката на лоста за управление, под нея има гайка която прилича повече на шайба. но говорителя е залепен за тая пластмаса и буксата е на шибано място, гледай да не я изтървеш зад кората на вратата.
          Да , мерси , получи се Отдолу се показва една жълта букса - тя ли е за пищялката ?

Comment

ми тя е, то друга няма. буксата е закачена с една гумена джвъчка към тенекията. ти защо искаш да ги сменяш.
            точка

Comment

Ами аз по принцип нямам

Comment

Working...
              X